Афіша: Бумбокс - 2 унікальні шоу у Sentrum

Де: Київ, клуб Sentrum

Коли: 19-20.11.2016

Офіційна сторінка заходу: https://vk.com/boombox_sentrum

Квитки: https://hmg.karabas.com/all/concerts/boombox (1 день - 2200 грн, 2 день – 399-2200 грн)

 

У житті кожного артиста настає день, коли він або вона чують фразу: "Ми виросли на ваших піснях." Не важливо, граєш ти солоденький поп, гримиш ланцюгами або ховаєш обличчя під маскою. "Ми виросли на ваших піснях”. Що з цим робити, не написано в жодній рок-енциклопедії - можете нам повірити, ми перевіряли. Положення зобов'язує посміхатися і мчати до спортзалу, заборонивши менеджменту бронювати номери в готелі з оплаченим сніданком, і спостерігаючи як зростає тріцепс, примовляти: "І діти ваші виростуть."

 

З величезним задоволенням ми оголошуємо про два унікальні концерти в Sentrum - 19 і 20 листопада Бумбокс зіграють програму з трьох альбомів - "Меломанiя", "Family Бізнес" і "III". Увага, 19 листопада граємо пісні з альбомів "Меломанiя" і "Family Бізнес", а 20 листопада - "Family Бізнес" і "III".

 

Пропустити це неможливо - гарні до нестями Хливнюк, Муха і Валік, тріскіт пластинок, оплески залу! Ми виросли на цих піснях. А ви? "Два дні - Три альбоми - Сорок чотири пісні 19 і 20 листопада Бумбокс в Sentrum зіграють оригінальним складом зразка 2006 року"