Афіша: TETRYS ex Ласковые Усы презентують новий альбом в столиці

Де: Київ, арт-паб “Бочка на Подолі»

Коли: 18.11.2016, початок 20:00

Офіційна сторінка заходу: https://vk.com/event129607851

Квитки: https://kiev.karabas.com/tetrys (80 грн)

 

Добре знайомі хлопці з гурту "Ласковые Усы" дадуть концерт у столиці! Нещодавно гурт пережив тотальний ребрендинг і тепер під новою назвою «TETRYS» має намір презентувати киянам та гостям столиці свій новий повноформатний лонгплей «Всё ОК». Прийдешній концерт поп-панк формації відбудеться за підтримки колективу «Пиражок».

 

За час свого існування колектив пережив багато перипетій, основною з яких стали численні кадрові зміни та ребрендинг, який, на думку музикантів, дозволить лишити в минулому вичурний стиль, що був характерний для ЛУ і останнім часом надзвичайно обтяжим учасників формації.

 

«Настав час викласти усі карти на стіл: назва “Ласковые Усы” доживає свої останні дні! 28 серпня 2016 року, разом із виходом альбому “Все ОК”, гурт змінить свою назву та здійснить тотальний ребрендинг. Єдине, що не підлягає зміні – склад команди. Не варто панікувати – це буде та ж група, з тими ж людьми, але відкрита для вас з нуля», – зазначили музиканти в повідомленні напередодні презентації альбому. Отож, не пропустіть кращий панк-концерт столиці.