Trip Inside Me поділились дебютним альбомом

Музиканти молодого столичного колективу Trip Inside Me представили свій дебютний лонгплей під назвою "Open one of the doors". До нового альбому, який поширюється винятково в цифровому форматі увійшло десять авторських треків, одначе охочі зможуть придбати невелику книгу, яка коштує 100 грн та ілюструє кожен з представлених в альбомі треків. Бонус-книгу до альбому цілком і повністю проілюструвала вокалістка формації Яна Єлишева. Окрім книги, бонусний набір містить листівку, стікер, а також посилання на альбом в кращій якості.

 

 

 

 

 

«Це книга, яка є колекцією фотографій і ілюстрацій, створених вокалісткою гурту. Кожна сторінка - це історія з минулого, подорож по внутрішньому світу людини. У комплекті з книгою йде листівка, стікери і секретний знак, за допомогою якого можна отримати альбом у найкращій якості», - зазначили музиканти.

 

Записували перший лонгплей музиканти на домашній студії, а зведення і мастеринг відбувались в Астрахані та Мюнхені.

 

«Open One of the Doors» - це щире вболівання, що вабить і таємниче. Це загадка, яка залишається нерозгаданою, таємниця, яку і не хочеться розкривати. І ця історія повинна тривати і триватиме нескінченно - в ній занадто багато стежок, які ведуть в абсолютно непередбачувані місця», - таким чином охарактеризував представлений альбом ресурс ТАКТ.НЕТ.ЮА.

 

Нагадуємо, що прослухати альбом гурту можна на офіційному бендкемпі формації.

Поділитись з друзями

Коментувати

comments powered by HyperComments