Львів'яни з гурту Опіум презентували сингл "Плеєр"

Музиканти знаного львівського колективу Опіум презентували студійний сингл «Плеєр». Новенький трек поширюється в мережі в якості інтернет-синглу, тож, всі охочу можуть завантажити композицію собі на гаджети. Одначе закликаємо вас підтримати колектив та придбати альбом на офіційному бендкемпі гурту або ж на Google Play.

 

Запис, зведення та мастеринг синглу проходили на львівській студії Воля Records під керівництвом гітариста та саунд-продюсера іншого місцевого гурту Maria Brown Артема Матьовки. До слова, там же писався минулий сингл колективу «Ласкаво просимо в клуб».

 

«Пісня витримана у стилістиці, що часто асоціюють з Опіум’ами – лірична композиція, насичена роздумами та емоціями. Новий трек містить світлі ноти осіннього настрою і мимоволі змусить замислитись – що ж за пісня лунає «у неї в плеєрі», - зазначили музиканти в анотації до представленого треку. До слова, працювати над новим синглом колективу було запрошено колишнього учасника формації віолончеліста Володимира Котлярова, що нині задіяних в колективу Rockoko.

Отож, слухайте новий трек і підтримуйте гурт, придбавши сингл на сервісах ліцензійного продажу контенту.

Поділитись з друзями

Коментувати

comments powered by HyperComments