Гурт Vidverto презентував альбом "Мандруюючи Україною"

Музиканти дніпровського колективу Vidverto презентували дебютний повноформатний альбом «Мандруючи Україною». При тому, що більша частина матеріалу платівки була представлена в якості окремих інтернет-синглів, все таки вихід альбому був очікуваною подією серед поціновувачів творчості гурту.

 

До слова, це перший повноформатний реліз у репертуарі колективу. Отож, представлений лонгплей включив до свого складу дванадцять авторських треків, що записувались на запорізькій студії StudioRoom 87. Робота над деякими треками, за словами учасників формації, розпочалась ще до об'єднання учасників у гурт Vidverto..

 

До слова, представлений альбом можна буде придбати на матеріальному носії, отож, не пропустіть нагоди поповнити свої фонотеки якісним українським музичним продуктом.

 

«Тут про все, що ми переживали і думали, про світле і похмуре, про наші мрії і надії. Там, серед нот і слів можна знайти любов, пристрасть, радість і навіть трохи нашої чистої незаплямованої дитячої душі.

Там є запилені сільські дороги, нічні вагони плацкартів, нескінчені швидкісні автомагістралі с заправками і кавою. Там посмішки тих, хто нас зустрічав і врешті став нашими друзями. Там наші здобуття і втрати. Там також є ви, просто дослухайтеся, там також є ви», - прокоментували альбом музиканти.

 

Наразі музиканти активно представляють свій альбом на концертах, а після їх завершення обіцяють засісти писати новий матеріал.

Поділитись з друзями

Коментувати

comments powered by HyperComments