Rock-H спільно з Іваном Поповичем презентували сингл

Закарпатські рокери з гурту Rock-H продовжують радувати шанувальників своєю надзвичайною творчою активністю. Після нещодавно представленої відеороботи «Яворе», що була підготовлена разом з фронтменом гурту Мері Віктором Винником, музиканти колективу представили спільний трек з Іваном Поповичем «До сонця близько».

 

Як ми уже зазначили, композицію було виконано в дуеті з Народним артистом України Іваном Поповичем, який незважаючи на свій похилий вік, співпрацює з сучасними українськими виконавцями. Так, відому композицію «Василина» було записано у співпраці із Дзідзьо.

 

Запис треку відбувався на львівській студії JENNY RECORDS. Слова написав Петро Мага, на творчому вечорі якого, до слова, було презентовано композицію. На музику текст композиції було покладено Іваном Поповичем, а фінальне аранжування реалізувати спільними силами фронтмен Rock-H Віктор Янцо та Остап Панчишин.

 

Новопредставлений сингл поширюється в мережі безкоштовно, отож, всі охочі можуть без обмежень завантажити трек з офіційного SoundCloud колективу.

Поділитись з друзями

Коментувати

comments powered by HyperComments